We kunnen
niet anders dan
ons werk met
zingeving doen.

DNA

Een betekenisvolle
gastronomie.

Bij Artfood waken we erover dat onze keuken alles wat leeft, grondstoffen en verschillende ecosystemen respecteert.
Of het nu gaat om bomen, mensen, de bodem of dieren ... we kunnen niet zonder elkaar. Het uitbouwen van kwaliteitsvolle relaties met elkaar en de aarde zijn dus essentieel om de balans te bewaren.
Het is onze missie om een unieke beleving en uitzonderlijke gastronomie aan te bieden die smaak, precisie en innovatie combineert. En dit alles binnen een ethisch en duurzaam model.

Wij geven de voorkeur aan korte ketens, seizoensgebonden voeding en onbewerkte producten. Wij weren artificiële smaakstoffen, kleurstoffen en bewaarmiddelen. Zo zijn we zeker dat onze gerechten vers, kwaliteitsvol en boordevol smaak zitten. Deze aanpak kiezen, betekent ook een stap zetten richting een ethischer consumptiemodel dat respect heeft voor de grondstoffen en het leven op aarde.

Waarden

Vier waarden geven richting
aan alles wat we ondernemen

Excellentie, de essentie van Artfood. Bij elke stap hebben we oog voor detail en streven wij naar precisie. Of het nu gaat om het kiezen van onze producten, het dresseren van onze borden of het bedienen en begeleiden van onze klanten. We laten ons omringen door de allerbesten en zijn even veeleisend voor onze partners als we voor onszelf zijn. We verenigen onze waarden en expertise om elk evenement te perfectioneren. Kies voor de excellentie van Artfood en laat een blijvende indruk na bij uw gasten.

Ethiek is de kern van Artfood’s aanpak, zowel op maatschappelijk als ecologisch vlak. Onze bedrijfscultuur berust op luisteren, zelfontplooiing en welwillendheid. Het welzijn van elk van onze teamleden staat bovenaan. Bovendien willen we de ecologische voetafdruk van onze organisatie en onze activiteiten voortdurend verbeteren. Wij passen dan ook milieuvriendelijke praktijken toe en zien toe op de impact die onze activiteiten hebben op het milieu.

Buiten onze comfortzone treden, risico’s nemen en onszelf heruitvinden, zowel in de keuken als in de zaal. Nieuwe smaken ontdekken en ingrediënten combineren om zowel smaakpapillen als geest te prikkelen. Innovatie is onze grootste inspiratiebron. We stellen onze gewoonten steeds in vraag, zodat we u blijven verrassen. Innoveren is vooruitgaan. Het is ervoor zorgen dat er geen ruimte is voor verveling, dat het enthousiasme nooit verloren gaat.

Bij Artfood draait alles rond harmonie. We laten ons inspireren door de seizoenen en maken unieke culinaire combinaties afgestemd op de beschikbare producten. Zonder het welzijn en de motivatie van onze teams uit het oog te verliezen, doen we er alles aan om uw verwachtingen te overstijgen en bij te dragen aan een onvergetelijke ervaring. Deze balans tussen de originaliteit van onze keuken, het respecteren van de seizoenen, uw tevredenheid en het welzijn van onze medewerkers vormt het hart van ons model.

Marquez les esprits de vos invités.

Stroken onze waarden met die van u?
Laten we eens praten

Verbintenissen

Onze visie uitdragen en
ons blijven engageren

Onze mensgerichte aanpak, met in het bijzonder de sleutelrol die onze Green Manager vervult, helpt ons om onze ecologische ambities waar te make

green manager
Pascaline

GREEN MANAGER

Onze Green Manager ziet erop toe dat we onze ecologische en maatschappelijke verbintenissen realiseren, zodat elk aspect van onze activiteit in lijn blijft met onze visie.

“ Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat de ecologische ambities van Artfood worden omgezet in acties. Het doel is om stappen te blijven zetten naar een duurzamere toekomst. ”

- Pascaline -

Onze labels en certificeringen

Artfood, de smaak
van verbintenis

Onze verschillende labels weerspiegelen onze inzet voor het milieu en de maatschappij en vormen de kern van ons bedrijf. Wij kunnen niet anders dan ons vak uitoefenen in balans met dat wat de aarde ons te bieden heeft.

Elke dag een ecologische aanpak garanderen.

Volledige transparantie over de herkomst van onze biologische producten.

Bijdragen aan een evenwichtige biodiversiteit via herbebossing.

Ons organisch afval verzamelen en composteren in een stedelijke omgeving.

De voedselveiligheid verzekeren.

Steeds beter presteren

We onderscheiden ons met een duurzame aanpak.

Toegewijde keuken,
in harmonie met de aarde.

Toegewijde keuken,
in harmonie met de aarde.