Ons team,
ons grootste
succes
Artfood is een grote familie van unieke persoonlijkheden met verschillende talenten.
Het streven naar perfectie is zonder twijfel datgene wat ons verbindt. Maar ook expertise, passie en smaak vinden we allemaal uiterst belangrijk. Wij zijn ervaren professionals in verschillende domeinen. Emoties en ontmoetingen voeden onze creativiteit. Lekker eten, heerlijke wijn en mooie dingen verenigen ons.
De oprichters
Streng maar rechtvaardig
in het streven naar excellentie.
In 2009 richtten Arthur en Eugénie Artfood traiteur op in de overtuiging dat hun liefde voor goed eten, hun streven naar excellentie en hun maatschappelijke inzet een grote meerwaarde vormen op de markt.
Arthur is al van zijn 15e gepassioneerd door smaken en stond al in de keuken van de grootste Michelin-sterrenrestaurants in zowel Brussel als het buitenland (Chalet de la Forêt, Villa Lorraine, Waterside Inn,…). Hij opende al meerdere horecazaken, zoals Restaurant Rouge Tomate als sous-chef en later als chef-kok, en Natural Caffé als gedelegeerd bestuurder. Dankzij zijn rijke horecaopleiding begrijpt hij maar al te goed wat nodig is om een project tot een goed einde te brengen. Arthur leidt zijn teams streng maar rechtvaardig en garandeert op die manier een uitstekende service, maar ook dat iedereen zich goed voelt. Hij geeft zijn kennis met passie door en heeft een oprechte relatie met zijn team. Als perfectionist benadert hij elk aspect van zijn werk met een oog voor detail, net zoals de beste juweliers dat met hun diamanten doen.
Eugénie ervaart en analyseert elke emotie met ongeziene gevoeligheid. Haar grootste taak is om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn plek voelt en zichzelf kan ontplooien. Als therapeute van opleiding draagt ze bij tot de balans en het welzijn binnen de Artfood-familie. Eugénie is een echte duizendpoot en jongleert perfect tussen administratie, boekhouding en marketing. Haar scherpzinnigheid en diverse talenten maken van haar een sterke pijler van het huis. Omdat ze esthetiek hoog in het vaandel draagt, streven we nog meer naar schoonheid en verfijning. Met haar wordt niets aan het toeval overgelaten. Eugénie voegt een vleugje elegantie toe aan iedere creatie van Artfood.
ARTHUR, het Zwitsers mes
Arthur is al van zijn 15e gepassioneerd door smaken en stond al in de keuken van de grootste Michelin-sterrenrestaurants in zowel Brussel als het buitenland (Chalet de la Forêt, Villa Lorraine, Waterside Inn,…). Hij opende al meerdere horecazaken, zoals Restaurant Rouge Tomate als sous-chef en later als chef-kok, en Natural Caffé als gedelegeerd bestuurder. Dankzij zijn rijke horecaopleiding begrijpt hij maar al te goed wat nodig is om een project tot een goed einde te brengen. Arthur leidt zijn teams streng maar rechtvaardig en garandeert op die manier een uitstekende service, maar ook dat iedereen zich goed voelt. Hij geeft zijn kennis met passie door en heeft een oprechte relatie met zijn team. Als perfectionist benadert hij elk aspect van zijn werk met een oog voor detail, net zoals de beste juweliers dat met hun diamanten doen.
EUGENIE, de finesse zelve
Eugénie ervaart en analyseert elke emotie met ongeziene gevoeligheid. Haar grootste taak is om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn plek voelt en zichzelf kan ontplooien. Als therapeute van opleiding draagt ze bij tot de balans en het welzijn binnen de Artfood-familie. Eugénie is een echte duizendpoot en jongleert perfect tussen administratie, boekhouding en marketing. Haar scherpzinnigheid en diverse talenten maken van haar een sterke pijler van het huis. Omdat ze esthetiek hoog in het vaandel draagt, streven we nog meer naar schoonheid en verfijning. Met haar wordt niets aan het toeval overgelaten. Eugénie voegt een vleugje elegantie toe aan iedere creatie van Artfood.
In de keuken
Waar de magie zijn werkt doet
ABDEL, de smaakmeester
Abdel is gewapend met een eindeloze creativiteit en stond al aan de zijde van gerenommeerde chefs. Als kind al toverde hij magie op het bord. Abdel leidt zijn team met de nodige dynamiek om steeds hogere toppen te scheren. Hij optimaliseert het proces voortdurend voor maximale efficiëntie in zowel de keuken als de zaal. Abdel is georganiseerd en resoluut op de ander gericht. Hij haalt zijn inspiratie uit diverse samenwerkingen en ervaringen. Bij elk evenement wil Abdel de verwachtingen van de gasten overtreffen via een inventieve keuken en een onberispelijke service.